Annonser

Musiken idag är inte som den var en gång. Det kan tyckas att tokerierna började med Lady Gaga men tyvärr så har satanism funnits länge inom denna musikindustri.

Problemet med musikindustrin är att den alltid har haft att göra med satanism. Personer som sålt sin själ till satan för att bli kända. Vilket finns många exempel på och det långt tillbaka. Problemet med satanism inom musiken är att den verkar bli mer öppen och mer extrem.

För när man växte upp hade man Black Sabbath, W.A.S.P som betyder we are satan’s people, Def Leppard för att nämna några. Dessa grupper tyckte man var häftiga och tycket att det var fräckt.

Då var musiken mer av upprorisk och att man var mot bland annat kyrkan, auktoritära föräldrar och skola.

Men även av andra som David Bowie som hade en yttre bild av som en väldigt bra duktig person men också satanist. Vilket man faktiskt kan se på bilder och i hans videos.

David Bowie med röd och blå symbolism som  man kan se i filmen Matrix och som jag tagit upp. Är en symbol för vår dualistiska värld gott och ont men ur satanistisk. För bibelns gud är inte delad utan enat.

Men då var man som alla andra okunnig om vad allt detta innebar. Gud och kyrkan var något man såg som primitivt och förlegat.

Ska säga att min väg till Jesus började när jag insåg att det är enormt mycket satanism inom musiken. Då jag insåg att dessa artister och kändisar faktiskt är våra fiender. Att de inte vill oss väl utan mer, utnyttja oss för att bli rika medan de bedrar oss. Får oss att tänka i nya banor, där moral inte är så viktigt utan tänk mer på sig själva gör uppror mot de man ser som auktoritära tyranner. Men samtidigt skada sig och samhället.

Det kommer att leda till ett sämre samhälle med lägre levnadsstandard. För det enda som ger något är hårt arbete och moral. Det är faktiskt grunden till vårt samhälles framtid och framgång som man faktiskt förstör. Vilket man faktiskt ser resultatet av.

Idag så kan man se dessa grupper som väldigt harmlösa, för idag visas satanismen öppet och mer aggressivt. Då var det mer oskyldigt om man kan säga så men idag så är det en helt annan situation. För så var det nästan bara inom hårdrock man kunde märka det även om det fanns inom alla andre musikgenrerna. Men det var inte så vanligt som det är idag heller.

Så satanismen inom musiken blir mer öppen och mer rå och brutal. Från att en gång i tiden inte synts så märker man det allt oftare. Problemet är att ingen eller väldigt få verkar bry sig eller lägga märke till det. För det är något som är väldigt viktigt att vara uppmärksam på för det visar var samhället är på väg.

För så spökade man inte ut sig så mycket förutom enskilda fall som Kiss.

Det är ofta som dessa videor som dessa grupper gör har ett budskap och symbolism som få förstår. De kan ofta ta texter från bibeln. Rena satanistiska texter.

Denna gradvisa förändring är något man märker i samhället i övrigt. Det är som om musik och även filmer är någon slags mätare över var vi är på väg. Då utför och allt i samhället blir mer och mer mörk. Precis som musiken, vilket man kan se på deras videos. De förmedlar en mer aggressiv egoism vilket kommer att visa sig när unga växer upp mer med dessa värderingar. Så återigen så kommer bibeln att visa sig sann. Att folk kommer att vara själviska, onda, giriga, hatiska.

Vilket kan ses som ett bevis på att slutet är nära. Det slut som står i bibeln.

Men de kommer att påstå att det handlar om artisteri och konst. Men det är bara något som de säger. Förstår man deras texter och hur de beter sig, talar och skriver så märker man att det inte stämmer. För dessa har i sin musik symbolism som inte är så lätt att förstå utan man måste läsa på och hitta bra och ärliga källor.

Visar en lista på hur det kan se ut. Denna lista kan bli mycket lång och man kan skriva en bok om detta.

Några exempel på hur det kan se ut.

Die Antwoord

Utklädd till demon

Upp vid korset så står Boo

Utklädda till demoner.

Fever Ray

En pyramid målat i ansiktet med ögon som en demon.

Man kan se personens hat i blicken. Något som visas allt oftare.

Lady Gaga

Henne behöver man inte skriva mycket för hon har haft satanistiskt tema hela tiden och är känd för att vara en satanist.

Clan of xymox

Clan of xymox som har tagit sitt namn ifrån en infektion av sjukdomar

De har gjort låtar som faktiskt handlar om reset, new brave world.

Från deras video med låten she som verkligen har en väldigt rå handling bl.a. Så handlar det om Covid 19.

Ladytron

Ja faktiskt Ladytron har också sådan musik men det är inte något man tänker på.

De har bland annat gjort en låt som heter Mirage. Det som gör den så intressant är att satanister eller globalister ser oss som Mirage eller hägring, något som inte existerar. Helt enkelt ska och kommer att försvinna.

 

Björk

 

Ghost

The relentless

Är en grupp som sjunger om satan och hur de älskar satan. Med låtar som Me Against The Devil och Let Him Burn. Gruppen sjunger i en av texterna the devil’s a liar but my love will never die.

Lil Nas X