Annonser

”Det största tricket som djävulen någonsin drog var att övertyga världen att han inte existerade.”

Denna text stämmer så bra in på satan. Folk ser inte hur satan och de som följer honom, manipulerar oss och det på så många sätt. Det utan att vi tänker på det eller förstår hur enkelt satan gör det.

Precis som i många filmer. Problemet är att många inte förstår filmers verkliga handling. Utan tror att det är bara ett påhitt utan verklig förankring.

Såg slutet av filmen Usual suspects och en sak jag kom på är att det är precis så här satan lurar oss.

https://www.youtube.com/watch?v=GdH10IcnP44&t=314s

Får oss att tro att satan är en myt och påhittad, precis som många tror framför allt i väst. Trots att du har satan precis framför dig och blir totalt lurad av honom. Orsaken till det är all denna manipulation som försiggår i hela världen. Vi vallas som får till slakt utan att veta om det. Medan de som följer satan skrattar åt vår dumhet och stora ego.

Hur många gånger har man sett en ateist som tror sig vara insatt i saker och ting och tro sig förstå. Eller en religiös person som följer en religion och tror blint på sin bok. För ska sanningen fram så är både ateister och religiösa lika blinda och lika övertygade om att just de har kunskap och förståelse. Att just de stå på den goda sidan och den andre är bedragen. Sanningen så är båda lika lurade och bedragna.

Satan uppmålar sig som ett offer eller en krympling som i filmen så att folk inte uppmärksammar vem denne är. Eller att satan beskyller andra och får de se ut som onda medan satan själv är ett oskyldigt offer som eftersträvar sympatier. Medan denne krympling i verkligheten är den som styr i bakgrunden och genom manipulation får folk att göra det han vill utan att de själva vet om eller förstår vem han är eller varför de egentligen gör det de gör.

Det är bara att titta på Harry Potter, stjärnornas krig, Matrix och alla dessa filmer om olika hjältar som ofta är gjorda av de som följer satan och de som vi ser som goda är satan och de som följer satan medan de onda är gud och de som följer gud. Eller bara ståt i vägen för satan och dennes agenda om att göra om världen till deras utopi.

De som följer satan ser sig faktiskt som diskriminerade och förtryckta av kyrkan även om det kan låta konstigt. Men de ser sig som offer och utstötta, precis som i filmen jokern där huvudkaraktären jokern är satan.

Man kan faktiskt om en person tjänar satan och det märker man efter ett tag på hur personen beter sig ofta korrumperad, lögnare och känslokall. Även hur denne talar och vad denne säger, framför allt om det är helt tokigt och verkar verklighetsfrånvänd. Många gånger så hatar de allt som är kristet. Då ingår de som är aktivt troende men även de som har ett kristet ursprung som vi européer. För går ledaren mot dessa satanister så kommer hela befolkningen i detta land lida som ryska revolutionen där kommunisterna begick massmord. Eller denna massinvandring som är ett straff för att vi röstar fel och har fel tro och åsikter som baseras på kristna ideal som individuell frihet.

Som Rolling Stones låt sympathy for the devil

https://www.youtube.com/results?search_query=sympathy+for+the+devil

Så vill du fortsätta bli lurad av satan eller vill du vara som konstapeln som till slut insåg vem krymplingen är och vaknat upp. Att inse att man blivit så grundlurade som vi har blivit från start. Från Eden där satan i form av en orm lurade oss i fallet. Sedan i denna värld har satan fortsatt att lura oss in i dennes religioner som alla dessa hedniska religioner som i grunden är samma, islam och alla dessa stora kyrkor som förleder folk.

Skapat hat mellan etniska grupper, förstört samhällen, skapat krig och terror runt om i världen. Fått oss att tillsätta Satans folk i makten och fått oss att hata de ledare som är bra för oss. Media som ljuger för oss och kommer med rena lögner som en stor del av folket följer och tror på.

Eller vill du få en fast punkt och det är att VETA att gud existerar och att han finns i ditt liv och hjälper dig när du har behov av det.