Annonser

Är bibelns odjur installerad i makten idag. Tyvärr får jag säga att svaret på den fråga är ett ja.

Vilket betyder att slutet som det står i bibeln är nära.

Bibeln talar om att i slutet så ska odjuret få makt över alla länder och folk.

Daniel 7:7 Sedan fick jag i min syn om natten se ett fjärde djur, som var skrämmande, fruktansvärt och mycket starkt. Det hade stora tänder av järn, det slukade och krossade och trampade det som blev kvar under fötterna. Det var olikt alla de tidigare djuren och hade tio horn.

Men mer står inte och det är faktiskt svårt att veta vad detta odjur är. Men en sak som det stå så kommer detta odjur att krossa all motstånd och är brutal i sin iver att krossa allt som inte detta odjur tycker om. Men en sak som man inser är att detta odjur faktiskt visar många likheter i den situation som vi befinner oss i. Framför allt kan man se att man vill tysta opposition, de som har fel åsikter.

När man läser om detta odjur så tror man att det handlar om en diktatur som ska ta över. Men så enkelt är det inte, utan detta odjur är de som följer satan eller satans barn på jorden och de behöver inte sitta i direkt maktposition utan detta odjur är de som hatar framför allt kristna, konservativa, de som har felaktiga åsikter, helt enkelt de som inte tror eller gått på all propaganda. De som är en del av detta odjur kan man idag se i alla delar i samhället som rika, fattiga, medelklass, folkgrupp ras. Utan de finns i alla länder och har makten i dessa med få undantag. De hittar man i våra medier, i politiken, stora företag, inom rättsväsendet, bankirer, kollega på jobbet, ledare inom alla dessa icke statliga organisationer.

Utan man kan märka vilka dessa är på hur de är. Korrumperade, utan moral, ljuger, är falska, hatiska framför allt mot konservativa och kristna. Kommer med korkade kommentarer, har konstiga åsikter som får en normal person att funderar på personens mentala situation. Är alltid vänster och vill se ett mer kollektivt samhälle och anser att andra ska leva som de vill men gör inte det själva. Utan då lever de hjärna i lyx medan de anser att andra ska spara in och leva mer fattigt.

De sprider lögner som socialism, kollektivismens fördelar som inte finns, HBTQ, social rättvisa, hat mot vita, hat mot män. De kommer med hatiska kommentarer, har konstiga åsikter, är upproriska mot allt som är moral. Anser att stöld inte är fel. vill att vi accepterar pedofili. Ser sig själva som kärleksfulla men enbart mot de som har deras åsikter, för kommer man med fel åsikt i deras ögon så kommer de att visa sin sanna hatiska mentalitet.

Så var uppmärksam för du kommer troligen möta en av dessa. Då kan de visa ett trevlig fasad men i verkligheten så är de mördare i sinnet.