Annonser

Det kommer en stor tsunami och det som kommer från en vulkan på Kanarieöarna. Den har under senare tiden haft utbrott flera gånger.
Problemet är att delar av ön är så instabil att det finns risk att stora delar av ön inklusive det som finns under vatten kollapsar ner i havet. Vilket kommer att utlösa en stor tsunami som kommer att träffa USA, Brasilien men även Europa och Afrika men inte skapa så stor förödelse som USA och alla små är söder och Florida samt även Brasilien.

Såg denna video av en kristen. Frågade gud om detta kunde vara sant. Svaret jag fick var ja. Vilket betyder att detta kommer att inträffa under senare delen av sommaren vilket betyder senare delen av juli och augusti eventuellt tidigare delen av september. Vilket betyder att guds dom kommer inom kort.

Sedan så såg jag att detta är något som många kristna har haft drömmar och profetior om.

Revelation 6:12  Och jag såg Lammet bryta det sjätte inseglet. Då blev det en stor jordbävning, och solen blev svart som en sorgdräkt, och månen blev hel och hållen såsom blod

Detta är det som kommer – bibeln är sann vilket få insett.

Vi lever i oroliga tider med allt ifrån krig och risken för mer krig där Kina, USA blir involverade direkt. Sedan denna skapade kris om att vi har brist på mat vilket är orsaken till att matpriserna stiger så kraftigt som de gör. Vilket även kommer att bli värre.

Så vi står inför det som många inte insett eller trott ska inträffa. Själv trodde jag att detta skulle hända om tio år framåt, men en sak som jag märkt sedan jag började med detta med sanningssökande är att allt går snabbare och snabbare. Saker händer allt oftare och med kortare mellanrum.

Så det är dags att söka gud och acceptera verkligheten och sanningen som gud kommer med och sluta upp med att leva i denna världs okunnighet.