Annonser

Det är med stor sorg man ser detta krig i Ukraina mellan två kristna nationer och samma folkslag. Men det finns som alltid orsaker till det vi ser och det är oftast inte den officiella förklaringen som är den sanna utan ofta en helt annan orsak bakom.

Vi ser hur man i världen framför allt i väst verkar inte vilja få en fredlig lösning utan något som verkar som att man vill trappa upp och förvärra krisen.

En sak som man vet är att de som arbetar för att få en globalist världsordning har sedan början hatat Putin och i vanlig ordning anklagat hon för allt möjligt. Samma sak var det med Trump men även Ungern och Polen.

Upptrappning av kriget i Ukraina vilket vi ser när Nato länder skickar mer vapen samt är mer hårda i tonen mot Putin och Ryssland. Det blir ju inte bättre av all denna propaganda som riktar sig mot Putin och Ryssland. när det väl sker en upptrappning blir hotet om kärnvapen en mycket verklig möjlighet.

Vi ser inte heller några tecken på att man vill lugna ned situationen utan man gör allt för att förvärra spänningarna mellan NATO och Ryssland.

Risken för ett kärnvapenkrig är faktiskt något som är överhängande och läser man på nätet så är det något som diskuteras väldigt mycket.

Jag själv har under åren läst böcker som skrivits av denna satanistiska rörelse om man kan kalla den det. I dessa böcker står det att man förväntar sig två viktiga saker som ska inträffa innan den nya världsordningen ska komma till stånd. Det är ett världskrig och en ekonomisk kollaps. Kan det vara det vi ser idag i Ukraina och problemen i Asien mellan Taiwan och Kina.

Sedan så har vi ju de allt högre mat och elpriserna. Något som är helt planerat av de som styr i bakgrunden. Så man kan ju säga att allt är på väg att kollapsa och att det kommer bli tuffa tider för mänskligheten.

Tyvärr så pekar allt åt fel håll idag och få vet vad som händer. Men det blir allt tydligare att något stort är på gång och om vi har otur så kommer det att leda till ett kärnvapenkrig eller i alla fall ett världskrig.

Skriften är mycket tydlig att vi inte vet när detta kommer att hända. Inte exakt vilket datum utan vi är mycket när denna händelse och gud ville att jag skulle varna er om detta.

Så be gud om ursäkt och döp er i tro innan det är för sent. För tiden vi har kvar verkar inte vara så lång.