Annonser

Idag ser vi ett öppet hat mot vita och framför allt män som man anser är rättfärdigat. Man ser det idag överallt i samhället och det är ett hat växer sig allt starkare. Medan man uppmärksammar HBTQ rättigheter och eventuellt hat mot dessa. Samt antirasism men det gäller enbart mot svart och färgade inte rasism riktad mot vita.

Hur ofta händer det att man öppet från medier och andra beklagar sig över att det är för många vita och för lite mångfald. Eller att man klagar på att landet eller området är för mycket vit och det är ett problem. Att man hela tiden uppmärksammar och förstorar upp rasism mot icke vita.

Man kommer med påståendet att vita är privilegierade. Att vita medvetet eller omedvetet förtrycker andra folk från andra raser etc.. Det ser vi hela tiden och hur hemskt det är.

Hur ofta hör man inte om slaveriet, nazismen, kolonialismen och hur hemska just vita är.

Eller att vithet är en skapad och inte finns i verkligheten och har sina rötter i vit överhöghet.

Men varför är det så, det är en fråga som man måste ställa. För svaret är inte det man först tror, utan som så många gånger innan har sitt ursprung i religion.

Hatets rötter

Läste en bok för flera år sedan där det stod att just vita är deras största fiender och varit det länge. Det man får fråga sig vilka är de som ser oss vita som fiender och varför.

Under de senaste åren så har man börjat förstå varför och vem dessa är som sprider detta hat mot vita. Samt förstått att detta hat mot vita har en helt annan orsak och ursprung och orsak än man först tror.

Utan detta är ett av flera sätt som man faktiskt använder för att bekämpa vad man ser som sina fienden. Nämligen vi vita eller mer korrekt kristna, för det är vad detta egentligen handlar om. För de som ligger bakom detta bryr sig inte ett skvatt om svart, vita eller någon annan folkgrupp i samhället, även judar.

Anledning till att använda ordet vit i stället för kristna är att, då skulle anledningen vara alltför klart för många. För det står ju att innan antikrist ska få makt så får det inte existera kristna eller kristendom. Så man gör allt för att demonisera och trycka ned sina fienden kristna. Så att de inte utgör ett hinder eller hot mot den nya världsordningen.

Vit är en färg tillsammans med ljus som används av de rättfärdiga inom kristendom med. Färgen vit är ren och ren. Det representerar ett rent blad, renhet, oskuld. I kristen tro så har det koppling till godhet

Svart tillsammans med mörker används av de som följer satan. Symboliserar ofta styrka, auktoritet och makt. Är en färg som i kristen tro symboliserar ondska, de som gömmer sig från sanningen.

Så anledningen till att man skyddar svarta har absolut inget med rasen svarta att göra utan vad de symboliserar. De symboliserar de fallna de svarta fåren de som sparkades ut ifrån himlen. Så återigen så använder man ”divide and conquer”.

Man skapar en situation som rättfärdigar detta som att KKK nazismen och flera av dessa nazistiska och rasistiska grupper skapades faktiskt av frimurare. Inte vet många om att nazisternas hakkors har sitt ursprung ifrån mysterieskolan och nazismen och fascismen har sina idéer tagna ifrån hemliga sällskap.

KKK startades av en frimurare Albert Pike och nazismen av Thule Society som skapades i sin tur av frimurare. Samma sak gäller flera av dessa hatorganisationer nazistiska och fascistiska men även BLM och antifa.

Förstår man hur dessa grupper fungerar och hur de arbetar så vet man vad de gör. De kommer att göra allt för att få igenom sin agenda. De sätt som de gör de på och vad de gör kan ofta kännas felaktiga men vi har att göra med typer som trampar över lik för att få igenom sin vilja.

De krossar allt motstånd och med vilka medel som helst som krig, terror, mord, förlöjligande, hån, slå ut personer. Alla medel är tillåtna för dessa.

När man läser böcker om mysterieskolan så märker man att författaren. Det gäller alla som tror på denna religion har ett djupt hat och förakt mot kristendom och kristna. Kallar ofta kristna som materialistiska och tror på en världslig religion i den mening att den bryr sig om att ge folk ett bättre liv i form av levnadsstandard eller välfärd.

Medan satanisterna ser sig mer som andliga då de ser ALLT i denna värld som levande som vår planet jorden, träd, växter är egentligen ett stort symbiotiskt kollektiv. Som inte ovanligt har andar som skyddar och vakar över dessa.

Samma hat ser man ifrån de som gör filmer, serier, böcker och musik. För böcker, filmer och serier följer faktiskt denna religion och det märker man ofta på dess handling och hur de beter sig.

En sak man lägger märke i filmer är att de öppet säger att vita är deras fiende. Något som jag läst om i en bok där de säger att vita är deras största fiende. Men varför är vi deras fiende. Svaret på det hittar man som alltid i religion. För allt i denna värld handlar om just en sak religion eller en kamp mellan gott och ont. Eller satan mot gud, då menar jag bibelns gud ingen annan religions gud.

För man har förstått att hatet mot vita egentligen handlar om ett hat mot kristna Européer. Ett hat som man kan läsa om i deras böcker, ett hat mot oss av Europeiskt ursprung för vilka var det som krossade hedniska religionerna och därmed störtade denna satanistiska makt som styrt världen sedan tidens början.

Så trots att många vita är ateister och sysslar med andra religioner så kommer de att straffas. Just därför de historiskt varit ett hinder för satans utopi eller new world order där satan ska styra. Något som dessa satanister fruktar är att folk skulle återvända till den kristna tron.

Så därför kommer de att göra allt för att det inte händer och framför allt få oss vita känna skuld för det vi påstås ha gjort och anklagas för. Typexempel är kolonialism, slaveriet och rasuppdelningen som i USA och även Sydafrika. Trots att alla andra folk skulle gjort samma sak och även gjort det som mongolerna och islams expansion.

Så hatet mot vita är egentligen satanister som hatar kristna och kristendom. Så de gör allt för att krossa deras motståndare i detta fall vita Europeer som är deras hatobjekt nr1 av allt på denna jord.

En förklaring är att inom ockultism så är vita och män symboler för bibelns gud och ljuset. Medan svart är en symbol för satan och ondska. Så därför lyfts det fram att svarta hela tiden är förtryckta av vita och hur hemska vita är.

Det handlar helt enkelt om att de som följer satan ser sig som svart får och är förtryckta av just kristna. De ser det som en frihetskamp att göra sig av med vita. Så att de kan skapa deras utopi.

Så enkelt så kan man säga att alla de som gnäller, anklagar och hatar vita är de som följer satan. Därför ska man vända sig ifrån dessa och om de är partiledare, ledare av någonting så ska man vända sig ifrån dessa och uppmärksamma det. För det är ett hat som är av satan och inget annat.

Hur hatet mot vita visar sig

Man skriver böcker, artiklar och gör nyhetsreportage som stöder denna lögn och hur man försöker rättfärdiga och förklara hur detta med vithet som ett påstått problem. Ett problem som inte existerar.

Som alltid så finns det en orsak till det.

Man har filmer serier som visar upp en påstådd rasism som enbart existerar bland vita. Medan man blundar för rasismen mot vita. Ungefär som om vi har det i våra DNA.

Det är ju bara att söka på Google för att se hur mycket som skrivs om detta. Det är bara att söka på saker som vita kränkta män, whiteness, privilegierade är vita etc. Hur ofta har man inte fått höra hur mycket fel det är på just vita..

Man uppmuntrar vita till som man säger, bli vita förrädare och gå mot sin egen ras intressen. Trots att ras enligt dem inte existerar. Ras kan få existera om det inte gäller vita men för vita existerar inte raser, vilket är en uppenbar lögn.

Man kan läsa om dessa lögner om vithetsteori i vithet studier där man försöker peka ut i vilka situationer och hur vithet skulle påstås vara ett problem

Som detta med Vithetsteori taget ifrån Wikipedia

Vithet är ett socialt konstruerat begrepp, identifierat som den normala och centriska rasidentiteten. Eftersom vithet är standarden som rasminoriteter jämförs med, förstås vithet som standardstandarden.

Vithetsteori är ett fält under vithet studier, som studerar vad vit identitet betyder i termer av social, politisk, ras, ekonomisk, kultur etc. Vithetsteori tittar också på hur vithet är centrerad i samhället och kulturen, och i att skapa en potentiell blindhet till privilegier förknippade med vit identitet som utesluter och skadar de andra rasgrupperna.

Opportunismen för att få en ekonomisk fördel motiverade de vita människorna i lägre och medelklass att reproducera vad vithet kan vara för att kunna ha en privilegierad livsstil, och den förstärktes och legitimerades av den överlevande plantage bourgeoisie klassen genom sociala och psykologiska artigheter för att ytterligare skydda deras egna privilegier. Vit rassolidaritet för att upprätthålla vithet genom århundraden är en av de starkaste och ständigt växande klassamarbeten som setts i Nordamerika.

https://en.wikipedia.org/wiki/Whiteness_theory

I böcker beskrivs till och med vithet som:

“en existentiell fara för landet och världen”

White Fragility eller Vit bräcklighet – där man påstår att vita inte vill prata om ”vitas” rasism.

Det finns mängder av böcker som skriver om hur hemska vita är. Det är bara att besöka nedanstående länk.

https://www.charisbooksandmore.com/understanding-and-dismantling-racism-booklist-white-readers

https://library.ship.edu/c.php?g=1035530&p=7532569

Hat och rasism mot vita stoppas inte utan mer uppmuntras. Medan eventuella vitas hat tystas och demoniseras öppet och det starkt i media och av andra.

Som exempel

På Twitter och Facebook kom kommentarer som:

– “Vita är fega och sjuka”.

– “Om inte jag sagt det förut jag säger de nu hoooorunge va jag hatar vita människor”.

– “Domen dagen kommer att bli en galen dag för vita människor”.

– “Hatar vita människor”.

– “Vi måste sluta dumförklara vita människor, de vet vad de gör”.

En annan lögn som sprids är pratet om vit skörhet: vitas ovilja att förstå vithetens roll i det rasistiska systemet.

Sanningen är att det är vita som utsätts av rasism på många sätt och områden. Vita är ju snart i minoritet i sina hemländer. Hur ofta har inte media blundat för rasismen mot vita medan man så gärna tar upp rasismen mot icke vita.

Tyvärr så går många på denna myt och lögn. Det finns många vita som hatar sig själva och att skydda sig som vit är något hemskt. Att stå upp för det som är rätt att vita hemländer är något fel och anklagas därför. Hur många gånger hör man inte ord som rasist främlingsfientlig, högerextrem. Allt för att demonisera tysta och skuldbelägga oss. Men detta är ju ett resultat av all denna massiva indoktrinering, propaganda och hjärntvätt av folk.

Så återigen så vinner satans folk mer mark för varje dag som går, för att en majoritet av folket bara hänger med. Framför allt inte vill ta upp problemen som därför kommer att bli värre och värre.

Lösningen är att återgå till kristen tro och värderingar. Inget annat kommer att lösa problemen. Vare sig att rösta på partier som vill minska invandringen.