Annonser

Så kan man översätta det man menar med konspirationsteoretiker, foliehattar eller mer korrekt, personer som ifrågasätter saker och ting.

Varför är det så fel att tänka själv och ifrågasätta det som händer i samhället?

Svaret på den fråga är: absolut Inget!

Men i deras ögon allt!

Det är vi som ifrågasätter som har sanningen på vår sida. Den sanning som de hatar och inte vill höra.

Dagens media, myndigheter och andra förmedlar inte sanning utan lögner och de vill inte att folk ska söka sanningen själva och ifrågasätta. Det är så media, myndigheter och andra, tänker idag, för de vill att vi bara gör som de vill, vilket är tyvärr precis som en stor majoritet av folket gör.

De tycker inte om opposition eller kritik och framför allt inte att folk ställer jobbiga frågor. För de som inte vill svara på en massa frågor är ofta de som har en orsak till att dölja något. Så har det alltid varit och så är det i det nu också.

För vet man varför de ljuger så kommer allt att bli mer tydligt och förståeligt om varför.

De vill att man ska ifrågasätta det de vill och inte bli ifrågasatta själva. Framför allt inte allt som händer i världen som de påstådda klimatkris, covid, vaccin, HBTQ och alla andra agendor. Hur ensidig man rapporterar i mediers. Eller som att man kallar de som ifrågasätter för anti-vaxxers, klimatförnekare.

För vad de egentligen säger med allt detta är att man ska tro blint på dem.

Teknik för att tysta

Hur många gånger har man inte hört folk blivit kallade högerextrem, konspirationsteoretiker, populist, anti-vaxxer, klimatförnekare. Orsaken till att man kallar folk för det är att man vill behålla folket i lögnen. Folkets och medias, myndigheternas relation är samma som fåren och fårhund. En fårhunds uppgift är att hålla koll på fåren och behålla fåren kvar i flocken. Samma sak med media att behålla folket kvar i tron, att de är informerade och de som lyssnar och läser andra kritiska källor är lurade. När sanningen är tvärt om. Problemet är att folk inte tänker eller vill tänka själva och framför allt inte gå sin egen väg.

Det är därför man ifrån media inte vill se konkurrerande medier och då visar de sin ilska och visar sin sanna natur. De som hatar yttrandefrihet är de som hatar, men anklagar alla andra för hat. För det är så de ser verkligheten.

Olika metoder som de använder för att tysta och få folk att vända ryggen till och känna sig obekväma i ens närhet. De använder olika former av härskartekniker utan att folk lägger märke på det. Precis som planerat, så att tro på dessa är att bli lurad.

Härskartekniker används för att beskriva sätt att ta eller behålla makten över någon annan.

  • Undanhållande av information, ett sätt som man ifrån media, myndigheter och andra är att vi får bara höra från en sida och inget från den andra sidan, ingen kritik. Påstå att allt är klart och det finns ingen verklig opposition utan bara folk med fel åsikter som sätter sig på tvären.
  • Osynliggörande genom att karaktärsmörda personer med fel åsikt genom att påstå något negativt om personen, komma med rena lögner. Kalla honom något nedlåtande och förnedrande i media så att folk undviker dessa. Detta gör att folk inte läser böcker eller lyssnar på de som man anser har fel åsikter. Man vill få bort dessa från folks intresse.
  • Förlöjligar och nedvärdera eller ett annat sätt då de verkligen visar de kritiskt tänkande i media, men då förlöjligar och nedvärdera man dessa. Man gör allt för att visa hur tokiga och fel de har. Man tar inte med de personer med kunskap utan personer som har kritiska åsikter men gärna andra konstiga idéer som man fokuserar på.
  • En annan enkel men effektiv bestraffning är att skuldbelägga folk så att de håller sig kvar i flocken. Är att skuldbelägga och anklaga de med ett visst beteende. Så att folk i sin tur går på dessa och kanske gör våldsamma handlingar mot dessa personer.

Hur ska vi hantera situationen

Så därför har jag och många andra insett att de som vill tysta och få bort yttrandefriheten är de som vill omforma samhället och det är oavsett vem de är och vad de följer.

En bra men enkel regel är alla som är mot yttrandefrihet oavsett om det är media, stat och myndigheter, personer, rörelser, organisationer, företag, religioner är av lögnen. Så gör som jag. Placera ALLA som vill inskränka yttrandefrihet i facket lögnare, de som inte tål att höra andras åsikter, de som säger att ord är våld, de som tystar demonstration.

De som inte tål eller klarar av att synas av andra har alltid något att dölja. För tål man inte yttrandefrihet så sprider och lever man i en lögn. De som vill att man enbart lyssnar på dem är oftast lögnare och bedragare.

För varför skulle det någonsin vara fel att ifrågasätta, att ställa enfråga så att man inte gör fel eller blir lurad. Eller för att säkerställa att saker och ting är rätt.

För inte köper man ett hus eller bil utan att undersöka det man köper. Gå igen om ett avtal så att det som står är rätt och man går med på det. Så att man inte blir lurad och förlorar mycket pengar, eller ännu värre förlorar allt man har och även livet.

Sedan så uppmärksamma andra på det du har insett och märkt av så att andra får upp ögonen för detta. För desto fler som vet och i sin tur säger till andra, så blir det fler som vaknar upp. Vilket de inte vill och fruktar. För det är det enda sättet att stoppa denna dårskap.

Varför ljuger de

Varför ljuger de, tro inget annat, de har hållit på och ljuget sen tidens början. För de har lögnens fader som far.

En sak man ska förstå är att det inte är judar, utan det är något man vill få oss att tro. För det är ett sätt att få folk att vända ryggen till oss. Ett sätt att få folk att undvika att söka sanningen och hålla kvar folk i fårflocken och fortsätta vara okunniga och därmed inget hot.

Varför ljuger man, jo här kommer problemet. De som ljuger vill förändra samhället, till något i deras ögon ett perfekt samhälle, deras form av utopi. Det är därför man vill ändra hur vi tänker, fungerar i grunden så att vi gör som de vill. För tänker vi som vi vill och inte som de vill, så blir vi ett hinder för dem och ett stort problem. Deras utopi skulle aldrig kunna bli verklighet.

För en sak man ska veta om dessa personer är att de har väldigt svårt att klara sig i ett öppet samhälle. En vettig person hade snabbt genomskådat deras lögner. Så därför har de lärt sig att ljuga trovärdigt så att folk inte upptäcker lögnen. Eller mer korrekt den verkliga agendan som de vill införa, men vet om att vi aldrig skulle acceptera om de öppet sa sanningen.

Som exempel hur många hade trott på klimatkris om de sagt vad det verkligen handlade om. En återgång till ett samhälle vi hade innan industrialismen. Det hållbart samhälle är i grunden en religion med samma ursprung som moderjordsdyrkan som hedningarna trodde på. Denna religion anser att jorden är en levande varelse precis som oss och där oljan är dess blod och kolet dess lungor.

Hade inte kristendomen kommit så hade vi fortsatt leva primitivt. Det är något som många inte hade trott, men så är det. De som tror på hedniska religioner höll oss kvar i ett primitivt samhälle, för att vi inte skulle förbruka moderjord resurser.

Eller varför man driver HBTQ rörelsen om fri sex, homosexualitet, trans och pedofili. Eller socialism som också har en religion som grund, som säger att ingen ska äga något. För det är i deras ögon en synd och en form av slaveri med ägandet. Det kommer att bli så att stölder kommer att inte ses som ett brott och man anser att kriminella ska friges eller få mycket milda domar. Vilket gör att man kommer att acceptera stölder. Vilket man ser att man mer och mer accepterar.

Hur många hade trott på det. Väldigt få skulle vilja ha detta samhälle så därför alla dessa lögner. Därför är man så hård mot de som inte har rätt åsikt. Man kommer att krossa dessa personer, sätta de i fängelse, fattigdom, utstöta, hånade och dödade.

Vi har kommit till denna vers. Där odjuret kommer att krossa allt i des väg och det är det vi ser tydligt komma. För det är så de beter sig idag krossar alla som inte har rätt åsikt. Detta kommer att bli mer synligt och de kommer att bli allt hårdare i sin metoder för att tysta folk.

Daniel 7:7  Sedan fick jag i min syn om natten se ett fjärde djur, som var skrämmande, fruktansvärt och mycket starkt. Det hade stora tänder av järn, det slukade och krossade och trampade det som blev kvar under fötterna. Det var olikt alla de tidigare djuren och hade tio horn.

Vilka dessa är, alla som inte tycker om att bli granskade för sanningen kan klara av att bli granskad och kritiserad utan att de som blir kritiserade blir arga vill se de kritiska straffade. För egentligen så är det helt logiskt att en lögnare vill tysta all form av insyn, kritik, svåra frågor något som sanningen klarar av.

Agendan och anledningen till att de är som de är, att de följer en urgammal religion som är basen för alla hedniska religioner. Man kan se deras metoder om man läst deras böcker och inom vilka områden de vill ändra på.

  • De vill få bort alla religioner förutom deras mysterieskolan (har många namn) så därför är de mot kristendomen, så därför vill de få bort det enda skydd mot dessa krafter/andar som styr i bakgrunden. Deras religion är satanism, då deras gud eller skapare är Lucifer.
  • De är mot nationer för de vill att världen ska styras som ett stort kollektiv. En globalstat
  • De är mot industrialismen så den ska bort så mycket som möjligt.
  • Mot privatägande så därför vill de inte se en framgångsrik ekonomi utan indoktrinerar folk i att inte tycka om marknadsekonomi och hellre vilja ha kommunism.
  • Eftersom du inte ens äger dina barn så har man kommit med barn och förskolor men även skolor som tagit över uppfostran och är idag indoktrinering i stället för lärande.

Så fortsätt och sök sanningen säg sanningen och sprid den.