Annonser

För något år sedan skrev jag om att man kommer får pedofili accepterat. Det är en agenda som man driver och det är något man kommer att genomföra. Men så länge folk motsätter sig detta och motarbetar detta så kommer det att dröja innan det sker fullt ut.

Idag har man börjat med att sexualisera barn. Men sanningen att detta har varit på gång länge. Man började med att i klädindustrin komma med sexiga kläder för små barn. Man kan se det i reklam också och inom många andra områden.

https://stopworldcontrol.com/children/

Kom ihåg när man var liten på 80-talet att en viss Brooke Shields som mindre åring var med i en film och reklam som var väldigt sexuell i sin utformning. Vilket uppmärksammades av visa.

Pretty Baby: Brooke Shields uncovers the truth of the over-sexualization of children in the film industry

Inom Hollywood så har det gått rykten om att pedofiler styr och har makt.

Elijah Wood Says There is a ‘Major’ Pedophilia Problem in Hollywood

ingoNewsArchive: Corey Feldman says Pedophilia is Hollywood’s Biggest Problem https://www.youtube.com/watch?v=McpjA-PqrKU

Sökning av ordet sexualization på imdb
https://www.imdb.com/search/keyword/?keywords=sexualization

Are All Men Pedophiles?
https://www.imdb.com/title/tt2072045/?ref_=kw_li_tt
Som sagt man kommer att använda sig av olika tekniker för att få oss att acceptera detta

För läser man om denna elit eller maktens folk så märker man att de vill få igenom det. Man kommer att försöka med olika medel och oftast märker folk inte av det som sexiga kläder till småbarn, på tv, i tidningar, och serier riktade mot barn är andra. Sedan så kommer man med statliga och överstatliga som EU FN komma med riktlinjer. Som är mer förtäckta riktlinjer i hur man ska ändra folks attityd och vad de anser är rätt.

https://unesdoc.unesco.org/ark:/48223/pf0000260770

Klicka för att komma åt WHOStandards-for-Sexuality-Ed-in-Europe.pdf

https://healtheducationresources.unesco.org/library/documents/standards-sexuality-education-europe-guidance-implementation

FN:s och WHO:s globala 2030-sexagenda: Barn ska ha sexpartners så tidigt som möjligt

Som nu senast att RFSL har get ut en bok som heter snippor-och-snoppar som man ska använda inom förskolan för att utbilda barn i om sex. Det är bara ett sätt man kommer att fortsätta med detta. Så inom utbildning även småbarn så kommer vi se det, inom övrig utbildning i serier, filmer, böcker, tidningar riktade mot barn, kläder och smink. Det kommer man att få barnen att tycka är rätt och få de att börja med. Allt ifrån tajta kläder, bh till barn.

https://www.rfsu.se/om-rfsu/press/pressmeddelanden/2023/darfor-lyfter-rfsu-barns-sexualitet/

Vi krävde svar och kritiserade barnboken. RFSU svarade så här

Men det har inget med att tjäna mer pengar!

Exempel på sätt de driver igenom denna agenda sakta men säkert. Först testar man folks reaktion, genom en film, serie, reklam, bok, artikel, ett framförande TED. sedan anpassar man sig efter denna reaktion och det motstånd man fick. Man gör en lägger upp en strategi och hur man ska överkomma detta hinder. För de vet precis hur de ska göra och att detta kommer att ta tid för folk har oftast ett stort motstånd till detta över världen. De har ju gjort detta så många gånger och under en så lång tid tillbaka. Så de vet precis hur de ska hantera situationen. De kommer att få framgångar och bakslag men det är bara en del av vad man kan kalla spelet.

För man har ju ändrat våra värderingar flera gånger i historien. Som ett exempel är du ateist eller tror på new age, andar, klimatkris och många andra saker de lyckats lura oss med. Det är något som du tror på genom samma manipulation som vi alltid har utsatts för.

Sedan kommer man få oss att acceptera detta, genom olika medel, ibland välmenande och i andra fall hårdhet. Man säga att om du inte accepterar detta så är du en hatisk person. Sedan så börjar man sakta bryta ned detta motstånd och försöker få de som är mot detta som paranoida och har förutfattade åsikter. Sedan så kommer man att mer och mer driva denna agenda genom att få folk att tycka illa om dessa motståndare. Men samtidigt flytta fram positionen genom att på olika sätt få fler att acceptera och vända blickarna mot deras motståndare.

För man har redan lagt grunden för detta genom denna liberala och socialistiska progressiva rörelse. Som man skapade för att få igenom denna homo, trans, HBTQ rörelse. Det kommer att vara det som driver igenom det. För man vet om att många bland dessa kommer att acceptera mycket, bara man får stämpel som god och på den rätta sida. Trots att de är genom manipulerade och hjärntvättade.

Man kommer ifrån media, för de är inga som ställer sig mot detta, utan då kommer man med sina faktakoll och tona ned folks oro och säga att det handlar om något helt annat. Vilket man ser idag med att man försöker få folk att tro att det FN har sagt sexuell utbildning till unga är något annat och att man inte behöver oroa sig.

De kommer att fortsätta detta även om folk tror att det har stoppats och de fått baka och till och med bet om ursäkt. För även om vi vinner segrar så kommer detta tillbaka igen om några år igen.

https://www.ctvnews.ca/entertainment/netflix-apologizes-after-being-accused-of-sexualizing-children-with-promotion-of-film-cuties-1.5072049?cache=

https://www.euronews.com/culture/2022/11/23/fashion-label-balenciaga-pulls-ads-featuring-children-with-bondage-teddy

Men tro inget annat, de bakar för tillfället men sedan så kommer de att byta strategi och vänta ett tid men sedan fortsätta gärna inom andra områden. Framför allt på ett sådant sätt vi inte tänker på utan sakta få oss att gå över och acceptera och bli mer positiva. För man har gjort detta innan med homosexualitet, trans, HBTQ och pride som vi accepterade lättare. Men med pedofili så är det svårare för det är något som man har större motstånd därför det drabbar barn.

Men de kommer att fortsätta trots motstånd och ilska. Så även om de möter motstånd och till och med lagar som förbjuder detta så kommer man att fortsätta.

Stop the Sexualization of Children Act

Eller att folk börjar demonstrera mot detta och klaga på politiker så kommer det att fortsätta.

För de som vill genomdriva detta jobbar ju inom positioner där de har makt.

https://newsvoice.se/2023/05/fn-whos-globala-2030-sexagenda/