Att finna sanningen

Frihet över allt och friheten kommer från gud. – Sanningen är inte det man först tror!

Om

Annonser

Mitt namn är Peter och startade denna blogg den 2018 och skriver om det allt mer tokiga samhället. Som så många andra så är man trött på förfallet, absurditeten, hatet mot oliktänkande, lögnerna, falskheten, omoralen, korruptionen. Att se detta pågå och inte säga något är att tyst acceptera det. Med brist på andra vägar att komma ut. Så är bloggande en bra början.

Min blogg har en hemsida som är tänkt att handla om till stor del vad jag betraktar som sjukdomen eller ett annat ord om mysterieskolan, mysterieskolan är globalismens och elitens religion och kan ses som den religion som ligger bakom agendan new world order. Men även kristendomen och vad som händer i världen och varför.

En sak jag lärt mig under åren är att sanningen är inte vad man tror utan oftast är helt annorlunda än vad man tror. Så det jag skriver kommer inte att passa in i något fack, därför namnet att finnasanningen. Det handlar om att finna sanningen och inte söka fakta som passar in i ens åsikter eller värderingar utan vara bered på att tänka om.

Har en annan hemsida som jag tänker lägga upp alla fakta med videos, dokument och böcker jag kommer över, något som blivit en hel del men det finns alltid något som saknas. Framför allt äldre dokument, men för att de är gamla så behöver de inte vara ointressanta utan är ofta en bortglömd källa till värdefull information. För de tar ofta upp källan till vara problem idag, något som visas vara något helt annat än de flesta tror och skulle acceptera.

Länk till hemsidan https://attfinnasanningen.se/

Vi lever i en värld som mer kan ses som en värld där sanningen inte finns eller söks eller ”past truth”

Där åsikter inte får yttras öppet och man ska vara rädd om man står på fel sida om linjen som medier och politiker har satt. Där det som för var ok har blivit tabu och tvärt om.

Det vi ser i Sverige och även i resten av framför allt västvärlden är en nedbrytning av samhället som helhet. Eller som det är mer korrekt den kristna världen som ska bort för att öppna för en ny tidsålder.

Själv så har jag sedan 2010 försökt förstå vad som händer och varför. En resa som faktiskt fått mig att tänka om helt och i många fall vänt om 180 grader. För att sanningen är helt annorlunda än vad jag hade trott från början, då var jag var en stenhård ateist. Sökandet har lett till att jag blivit kristen efter att efter att jag många gånger insett att det mesta i denna värld är lögn och mest indoktrinering från barndom till vuxenålder.

Varför bli kristen! Det var det som fanns kvar, då pratar jag inte om kyrkan utan sökte den riktiga kristendomen som är något helt annat än den som kyrkan praktiserar. Utan sökte den urkyrkan som Jesus stod för, en liten kyrka som består av en grupp personer som är helt annorlunda än vad många tror och anser kristna brukar vara. Personer som verkligen bryr sig om andra, säger alltid sanning men kan göra fel som alla andra. Inte dessa själviska och självgoda kristna som man ofta ser idag.

Vad jag personligen står för: är en antirasist, emot antisemitism, för ett mer homogent Sverige som vi har all rätt att återfå, utan att bli kallad för just rasist och annat. Helt enkelt, ett hem som alla andra folk i denna värld har.

En sak har jag förstått på senare år, är att man betraktas som ond om man har konservativa och kristna värderingar.

Mitt råd är att sök själv det är inte så svårt och gud väntar jag lovar.

%%footer%%