Annonser

Medan Sverige har många problem så fokuserar man på små problemen, Att man har födelsedagsfest i dagens Corona epidemi som Ebba Busch hade, något som media mycket väl kan överdrivit med tanke på hur de arbetar. Samt man skriver att man utnyttjade Säpo som transport av vän.  Man har även kritiserat Åkesson för samma sak. Verkar vara ett stort problem enligt media som alla går ut och kritiserar Ebba som ett stort drev. Men som vanligt med media så måste man fråga sig varför, tjänar det ett syfte, för med media så gör de inte sådana här saker utan orsak. För media rapporterar inte nyheter utan sysslar med agenda och indoktrinering.

En sak är säker, hade det varit en av medias beskyddade individer så hade vi inte hört något om detta. Utan de rapporterar enbart sådana här saker för att misskreditera de som är på deras motståndare inget annat. För media är väldigt vänstervriden och mycket styrd av de som sitter och verkligen styr detta land. KD är oavsett vad de har gjort fel mot svenska folket och kristendom så är de vänsterns fiende och kan användas till att hindra deras agenda. För vi vet inte vad som händer i framtiden så de vill inte att vare sig KD eller M ska bli för starka och få för många röster för de kan faktiskt bilda en regering tillsammans med SD, något som hade varit bra för Sverige. Så de kommer göra allt för att hålla KD på mattan så mycket som möjligt och försöka försvaga den allians som eventuellt skulle kunna styra Sverige.

Tänk om Sverige fick en regering med DK, M och SD och de begränsade invandringen samt förhoppningsvis även om chansen är mycket liten fick igång ett nettoåterflytt ifrån Sverige något som måste bli målet i framtiden. För att Sverige ska kunna fortsätta existera. Det är något som etablissemanget vill hindra med alla medel.

De styrande vill också att Sverige inte ska kunna få en stark ekonomi vilket är agendan med denna import av utlänningar att vi ska få en ansträngd ekonomi, något som vi ser i kommuner som många har stora underskott som Malmö och Södertälje. För är man i skuld så är man i beroende, därför vill man att alla nationer ska vara mycket skuldsatta till de internationella bankerna, för går man emot dessa så kan de antingen sluta ge ett lån eller mer troligt höja räntan, vilket kommer att tvinga fram stora besparingar och neddragningar, något som kommer att drabba väljarna som kommer med stor sannolikhet vilja se en ny regering. Så en företagsvänlig konservativ regering med inslag av kristendom är inte något som de vill se, för det kommer att försena deras agenda. Samt att de inte vill se en mer kristen politik ska bedrivas, då kommer vi att få se ett liknande hat och förföljelse av de styrande partierna som man sett göras med Trump, Polen, Ungern.

Så agendan med dessa attacker på M KD och Sd handlar om att misskreditera och få väljare att känna tvivel och osäkerhet när det gäller dessa partier. Därmed minska antalet personer som vill eller kan tänka sig rösta på dessa partier. För medias indoktrinering handlar om att forma de som läser deras tidningar och ser deras program, så att de ser maktens fiender som deras och även få de att tycka som makten vill.

För de som styr i bakgrunden har en agenda som inte kommer att gagna någon utom en mycket liten klick av samhället.